Filtrera på pris

Varumärken

Aladino

Aladino

(Honduras)

Välkommen till Aladino Cigars – En Resa Genom Tid och Tradition

Aladino Cigars är inte bara ett varumärke; det är en berättelse om passion, arv och den tidlösa konsten att skapa handrullade cigarrer. Grundat av den legendariska tobaksodlaren Julio Eiroa och hans son Justo Eiroa, erbjuder Aladino Cigars en återgång till cigarrernas gyllene era i Kuba mellan 1947 och 1961.

Autentisk Corojo från Honduras Vår signatur, Aladino Corojo, är en “Puro” av äkta Corojo tobak odlad på JRE Tobacco Farm i Honduras från det ursprungliga kubanska Corojo-fröet. Denna cigarr är en hyllning till traditionen och erbjuder en unik smakprofil som är oöverträffad i sin kategori.

Familjens Arv: Historien om Aladino är djupt rotad i Eiroa-familjens resa från Kuba till de bördiga jordarna i Honduras. Efter att ha odlat Corojo-tobak i årtionden och skapat det framgångsrika varumärket Camacho, sålde Julio Eiroa företaget till Davidoff och började ett nytt kapitel med Aladino Cigars 2016.

Förfinade Blandningar för Alla Smaker Från den balanserade och rika Aladino Corojo, erbjuder vårt sortiment något för alla aficionados. Varje cigarr är konstruerad med omsorg och precision för att säkerställa en jämn och tillfredsställande rökupplevelse.

Engagemang för Kvalitet På Aladino Cigars är de engagerade i att bevara hantverket och kvaliteten på våra cigarrer. Vi använder endast de bästa åldrade tobakerna och traditionella metoder för att skapa cigarrer som är värda att samlas och njutas av.

Upptäck Aladino Cigars Vi inbjuder dig att utforska en värld av premiumcigarrer och uppleva den rika smaken och historien som varje Aladino-cigarr bär med sig.