Filtrera på pris

Varumärken

C.L.E Cigars

C.L.E Cigars

(Honduras)

Välkommen till CLE Cigars, där en över hundraårig tradition av tobaksodling och cigartillverkning fortsätter att blomstra. Grundat av Christian Luis Eiroa, ett namn synonymt med innovation och kvalitet inom cigarrindustrin, står CLE Cigars för en rik arv av hantverksskicklighet och passion för tobak.

CLE Cigars grundades 2012 av Christian Eiroa efter hans framgångsrika lansering av Camacho Corojo i år 2000. Med rötter som sträcker sig tillbaka till hans barndom på Jamastran-farmen i Honduras, har Christian Eiroa tobaken i sitt DNA. Han växte upp i en familj dedikerad till tobaksodling och har sedan unga år varit en del av varje steg i processen, från frö till färdig cigarr.

Varje cigarr från CLE är en hyllning till det finaste honduranska hantverket. Alla C.L.E produkter är skapade med noggrant utvalda tobaksblad, odlade på deras egna fält och rullade av de mest erfarna torcedores. C.L.E erbjuder ett brett sortiment av cigarrer som passar alla smaker, från den robusta Eiroa-serien till den mildare CLE Connecticut.

Filosofin På CLE Cigars är transparens och äkthet. De välkomnar cigarrälskare att besöka deras anläggningar i Honduras för att se och uppleva cigarrtillverkningen från första parkett. Deras öppenhet är en del av deras identitet och de strävar efter att dela med oss av deras passion och kunskap till deras kunder.

Framtiden för CLE Cigars fortsätter att innovera inom cigarrindustrin. De är ständigt på jakt efter nya sätt att förbättra deras produkter och processer, samtidigt som de bevarar den tradition och kvalitet som deras rykte vilar på. Deras vision är att fortsätta vara en ledande aktör på marknaden och att erbjuda deras kunder en oförglömlig cigarrupplevelse.

Vi ser fram emot att dela vår passion för cigarrer med dig.