Filtrera på pris

Varumärken

Por Larranaga

Por Larranaga

(Kuba)

Por Larranaga är ett välrenommerat cigarrmärke med anor från 1834. Deras cigarrer är kända för sin mildhet och subtila smakprofil.

Por Larranaga har en lång tradition av att tillverka högkvalitativa cigarrer. Varje cigarr är noggrant tillverkad av erfarna cigarrmakare som använder de bästa tobaksbladen från Kuba. Tobaken är handplockad och noggrant lagrad för att uppnå en perfekt balans av smak och arom.

Por Larranaga-cigarrerna är optimerade för att ge en jämn och fin rökning. De är lätta att tända och brinner jämnt och svalt. Detta beror på den höga kvaliteten på tobaken och den noggranna tillverkningsprocessen.

När du röker en Por Larranaga-cigarr kan du förvänta dig en mild och subtil smakprofil med toner av cederträ, kaffe och nötter. Cigarrerna är inte för starka och är lämpliga för både nya och erfarna rökare.

Sammanfattningsvis är Por Larranaga-cigarrerna optimerade för att ge en högkvalitativ rökupplevelse. De är tillverkade av högkvalitativ tobak, har en jämn bränning och en mild och subtil smakprofil. Om du letar efter en högkvalitativ cigarr som är lätt att röka och har en fin smak, är Por Larranaga definitivt värt att prova.