Filtrera på pris

Varumärken

Tatuaje Cigars

Tatuaje Cigars

(Nicaragua)

Tatuaje Cigars är ett framstående varumärke inom premiumcigarrindustrin, känt för sina handgjorda cigarrer av hög kvalitet. Grundat av Pete Johnson, en passionerad cigarrälskare och kändis inom cigarrvärlden, har Tatuaje snabbt blivit synonymt med exceptionell hantverksskicklighet och rika smakprofiler. Varje cigarr från Tatuaje är noggrant konstruerad med de finaste tobaksbladen, vilket resulterar i en djup och komplex upplevelse för rökaren.

Tatuajes logotyp återspeglar märkets engagemang för tradition och kvalitet, med en stil som anspelar på både klassiska och moderna influenser. Det är en symbol som representerar företagets strävan efter perfektion och dess dedikation till cigarrkonsten. För samlare och entusiaster erbjuder Tatuaje en unik och minnesvärd rökupplevelse som står ut i en konkurrensutsatt marknad.

Med en produktportfölj som inkluderar flera prisbelönta serier, fortsätter Tatuaje att imponera på kritiker och konsumenter världen över. Deras cigarrer är inte bara en njutning att röka, utan också ett uttryck för en livsstil som uppskattar det finare i livet. Tatuaje Cigars är verkligen en hyllning till cigarrhantverkets ädla konst.