Filtrera på pris

Varumärken

West Tampa Tobacco Company

West Tampa Tobacco Company

(Nicaragua)

En ny (?) stjärna är född på cigarr himlen, West Tampa Tobacco Company. Men det är ingen duvunge som ligger bakom märket som startades 2022 utan profilen Rick Rodriques som har en livslång bakgrund inom cigarrer och med ett imponerande CV. Rick har arbetat som Masterblender på Scandinavian Tobacco group och han ligger bland annat bakom CAOs framgångar. Många trodde att Rick skulle slänga in kepsen och gå i pansion, men inte Rick inte. Han drog i gång sitt eget märke.

Rick är uppvuxen i Tampa på Floridas västkust dit många kubaner emigrerade i mitten på 1800 talet och med sig tog de sina kunskaper om cigarrer. Bland de som kom till Tampa fanns Ricks anfader med familj, så han har tobak i blodet!

Tampa tävlar med Miami om att vara den fria världens centrum för cigarr industrin och här hittar ni bland annat Arturo Fuente och JC Newman bara för att nämna några.

Har ni möjlighet att besöka Tampa så missa inte stadsdelen Ybor City, en hel stadsdel med många butiker där de rullar sina egna cigarrer samt cigarr museet hos JC Newman, slink in på en restaurant och njut av en Cuban Sandwich tillsammans med en kopp starkt kubansk kaffe!R