Filtrera på pris

Kategorier

Cigarrpaket

Tips på fina Cigarrpaket

Vilket cigarrpaket ska jag välja? Det är inte lätt att navigera mellan alla cigarrer men vi har cigarrpaket som passar alla, från dig som är ny inom cigarrer till er som har varit med ett tag men vill utvidga er palett. Att få ett cigarrpaket i present gör de flesta lyckliga!

Är du osäker på vilket cigarrpaket du ska välja? kontakta oss så ska vi guida er genom den fantastiska cigarrvärlden och vi skräddarsyr mer än gärna ett cigarrpaket till just dig! Välj mellan de olika överaskningspaketen så plockar vi ihop ett paket med cigarrer som passar just er. Så slipper ni springa runt i olika cigarrbutiker.

 

Cigarrpaket för Nybörjare

Vilket Cigarrpaket ska en nybörjare välja? Är man ny inom cigarrer så är det inte lätt att navigera mellan alla de olika cigarrerna, därför har vi plockat ihop olika cigarrpaket med stor omsorg. Ni hittar cigarrpaketen för nybörjare cigarrer och för alla plånböcker, Många kända cigarrer från olika cigarrtillverkare hittar ni i Rookiepaket Ove. I det lite exklusivare Rookiepaket Fredde hittar ni många bra Kubanska cigarrer och mer exklusiva cigarrer. Cigarrpaket Kuba har vi döpt till Cubanos paketet och det hittar ni här: Cigarrpaket - Din cigarr expert - Mr Andersons Cigars Kontakta oss och vi kan plocka ihop ett cigarrpaket med humidor som passar just er. Cigarrpaket i present är alltid en uppskattad gåva. Och söker ni efter ett cigarrpaket med humidor så kontakta gärna oss så skräddarsyr vi ett cigarrpaket åt er.

Vi har även presentförpackningar där cigarrerna kommer i en humidorpåse så att de klarar sig i ca 3 månader.

Vi förvarar cigarrerna under perfekta förhållanden så att de alltid är i perfekt skick när ni får ert cigarrpaket i brevlådan.

 

  • Whiskey/Rom Cigarrpaket

Cigarrpaket som vi tycker passar extra bra med ett glas vällagrad Rom eller till en Whiskey eller Bourbon hittar ni här. Nu funkar dessa cigarrpaket alldeles utmärkt till alkoholfria alternativ, varför inte prova med en Pucko nästa gång eller julmust i Juletider? Höjdare till en cigarr är båda alternativen!

 

  • Överraskningspaket

Vi skulle också vilja rekommendera våra överraskningspaket där ni i utcheckningen i övrig info kan ange karaktär, röktid eller typ som ni önskar så ska vi göra allt för att överraska er glatt! Anger ni inte något så plockar vi ut våra egna favoriter, men kom ihåg, det som passar oss kanske inte passar er då smaken kan vara olika. Vill ni ha något alldeles speciellt cigarrpaket så går det alltid bra att skicka ett mejl, eller ringa så kan vi säkert komma överens om något bra.

 

  • Snabba välsmakande Cigarrpaket

Vi har även två paket som är anpassade för vintertid eller bara då man inte har 1 1/2 timme att avnjuta sin cigarr utan vill ha en med kortare röktid, Snabba välsmakande som är lite mer allround och ett paket där jag har plockat ihop mina personliga favoriter med lite kortare röktid, Mr Andersons snabba favoriter i detta cigarrpaket ligger det mycket kärlek i och alla cigarrer ligger mig varmt om hjärtat.

 

  • Cubanospaket

I det mycket populära Cubanospaketet har vi plockat ihop de bästa Kubanska cigarrerna i vårt Cubanos paket, men vill också gärna visa bredden och olika karaktärer på vad som produceras av Kubanska cigarrer i våra Kuba cigarrpaket, med sådana ikoner så som Montecristo No.2 och den lite mildare Montecristo No4, flaggskeppet Cohiba är representerat med Siglio I, exklusiva Trinidad Vigia med sin lilla pigtail, cigarrernas Volvo - H.Upmann half Corona bara för att lyfta fram några. Då tillgången på Kubanska cigarrer är minst sagt dålig just nu så ersätter vi de cigarrer som inte finns på lager med cigarrer med liknande smakprofil och i samma prisklass.

 

Tips för att underhålla dina cigarrpaket

  • Tänk på att de flesta Kubanska cigarrer mår bra av lagring, minst 3 år men alla kan man röka direkt, plocka bara fram dem i god tid innan och kör rullningstricket ovan så löser det sig.
  • Tänk på att kubanska cigarrer mår bra av att plockas fram ca 1 timme innan man har tänkt att njuta av dom då de annars kan vara tröga i draget.
  • Ett annat knep är att rulla dem försiktigt mellan fingrarna och hålla dem mot örat och då ska det knastra lite läckert, gör det inte det, tillbaka med dem i humidoren!

 

Vi har cigarrpaket för alla humidorer, från cigarrpaket för nybörjare, premium cigarrpaket, prisvärda cigarrpaket och billiga cigarrpaket!

Se mer om oss på Youtube här