Filtrera på pris

Kategorier

Snoppare

Cigarrsnoppare

 

 

  • Att snoppa sin cigarr korrekt  med en bra cigarrsnoppare, även kallad klippare, är nog det viktigaste cigarrtillbehöret för att få en lyckad cigarrupplevelse. Ett misslyckat snitt kan få det sköra täckbladet på din cigarr att spricka eller få ett för dåligt drag.
  • Det rekommenderas att alltid fukta hättan på cigarren först så att inte det sköra täckbladet spricker när du använder din cigarrsnoppare. När du snoppar din cigarr med din cigarrsnoppare så fukta gärna cigarren först innan du använder din cigarrsnoppare.
  • När man snoppar en cigarr så ska man ta bort enbart den allra yttersa delen på cigarren med cigarrsnopparen. Tar du för mycket kan täckbladet spricka och rulla upp sig. Inte roligt! 
  • Vi har cigarrsnoppare, cigarrborr, cigarrsnoppare V-cut och cigarrsax från de ledande tillverkarna i alla prislägen. Ta gärna en titt på våra snygga snoppare/ klippare från Xikar och Colibri.

Fördelen med att köpa cigarrsnoppare online är många då utbudet av cigarrsnoppare är så mycket större och med snabba transporter. På Mr Andersons Cigars hittar ni cigarrsnoppare billigt

Följ oss på Youtube här

 

Olika typer av cigarrsnoppare:

 

Kanske den vanligaste varianten av snoppare består av en hållare med ett hål som man för in cigarren i och med ett eller två stålblad snoppar i cigarren. De billigaste och enklaste modellerna i plast ligger på 20 lappen och de dyrare Xikar cigarrgiljoutin snopparna av ceramic och stål ligger på upp till 569kr. Xikar snopparna har livstids garanti. Vi har även snoppare från Adorini som också är av yppersta kvalitet.

Giljoutin snoppare lämpar sig mycket väl till cigarrer av lite mindre ringstorlek.

 

Med en V-cut cigarrsnoppare så får ni ett vackert V-format snitt i cigarren. Fördelen med det är att man inte får så mycket tobaksflagor i munnen och man får även ett bra drag i cigarren. V-Cut snopparna från Xikar och Colibri håller en mycket hög kvalitet.

 

Med en Punch snoppare eller cigarrborr så stansar man ut ett cirkelformat hål i cigarren. Fördelen med en punch snoppare är att den är enkel att ta med sig och tar ingen plats. Många tändare har inbyggd punch i botten, vilket är praktiskt om man är på resande fot. Nackdelen kan vara att man kan få ett något sämre drag på grund av att hålen ofta blir ganska små.

 

Det kanske elegantaste sättet att snoppa en cigarr. Och man får ett snitt som liknar det man får med giljoutinen